Haarlem Is De Bom En Wij Weten Waarom

Published Nov 16, 20
2 min read

Hotspots Haarlem! 16x Uit Eten, Lunchen En BorrelenOm je zo goed mogelijk te helpen hebben we knoppen toegevoegd zodat je het menu en beschikbaarheid kan checken.Veel leesplezier!PS: reserveer vooraf een tafel – dan weet je zeker dat je plek hebt in onze drukbezochte centrum! 😉.

Als het op koffietentjes en lunchcafés aankomt, barst Haarlem van de hotspots. Wij zochten voor je uit bij welke locaties je het beste terecht kunt voor een lekkere lunch of borrel met een fijne sfeer, een schitterend uitzicht én natuurlijk een goede kop koffie. In hartje Haarlem, verstopt in een zijstraatje van de Gierstraat, vind je NATIVE.

De Beste Restaurants Aan Het Water In Haarlem

12x Leukste restaurants in Haarlem - Haarlem City Bloghaarlemcityblog.nlFavoriete restaurants van 'Uit Pauline's Keuken' — Eet.nublog.eet.nu


Restaurant in Haarlem? Dít zijn JAN's favorietenjan-magazine.nl9 x plekken om lekker te lunchen in Haarlem - indebuurt Haarlemindebuurt.nl


Denk aan filterkoffie van White Label Coffee, thee van Crusio, soda’s en chai van DD Cordials, en biologische baksels van MAMA Bakery ( onbijt Haarlem). Op welk moment van je dag je Native ook binnenwandelt, je kunt altijd álles van de menukaart bestellen – of het nu gaat om ontbijt, lunch, koffie, een alcoholische versnapering of een lekkernij uit de vitrine.

NATIVE Breestraat 23 Als je de Kleine Houtstraat verder uitloopt dan je gewoonlijk zou doen, staat je een leuke verrassing te wachten: Mica. Dit adresje is een favoriet onder de Haarlemmers en wordt gerund door twee zussen, die inspiratie opdeden in Kopenhagen, Berlijn en Amsterdam. Maar wees gewaarschuwd: Mica is niet alleen een plek waar je kunt smullen van al het lekkers op de kaart, zoals zoete of hartige wafels, oatmeals, smakelijke sapjes en heerlijke koffie - lekkere tapas Haarlem.

Lunch In Haarlem: De Leukste Plekken

Cocktails vooral, in alle soorten en maten, maar bier en wijn is er ook. De porties zijn mollig maar toch… sla de voorgerechten niet over: precies goed crab cakes, hush puppies (in flink wat olie gebakken ballen van o.a. maismeel) en de boudin balls, gefrituurde spicy ballen van rijst en varkensvlees, o zo lekker.

More from Wijnbar, Uit-eten, Brunchen

Navigation

Home

Latest Posts

Lunch Haarlem Biologisch

Published Jun 13, 21
10 min read